Uitleg animatie laten maken

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk animatie video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Holland Craft Beer
Global pets
DAF Trucks
Radio Holland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Bijvoorbeeld aantal video's, deadline etc.

Waarom een uitleg animatie laten maken?

Je bent bij Animotus aan het goede adres als je een uitleg animatie wil laten maken. Wij ontwikkelen unieke, betaalbare uitleg animaties voor bedrijven. Het is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Dus wil jij je bedrijf, product of concept ook uitleggen in een uitleg animatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een goede uitleg animatie zet een complex of technisch verhaal om in een simpele en heldere boodschap. In één of twee minuten wordt de klant ervan overtuigd dat hij jouw product of dienst moet hebben. Het is creatiever en goedkoper dan een real life film, waar dure apparatuur en professionele acteurs en cameramensen voor nodig zijn. En het is vele malen leuker om naar te kijken dan een lange lap tekst. Een uitleg animatie spreekt iedereen aan, keken we niet vroeger allemaal naar animatie op film en televisie? We worden er nog steeds vrolijk van.

Unieke en originele uitleg animaties

Animotus ontwikkelt unieke uitleg animaties voor startups, mkb en grote organisaties over de hele wereld en in alle talen. Originaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel, we maken animatievideo’s op maat en in de stijl van jouw bedrijf. We hebben al vele projecten afgerond en weten welke problemen we tegen kunnen komen en hoe we daar mee om moeten gaan.

Laat je bij Animotus een uitleg animatie maken, dan komen we bij jou op locatie langs. Daar bespreken we de eerste stap van een goede uitleg animatie: het script. Een goed script is origineel, bevat humor, is informatief en brengt de juiste boodschap over. Dat script maken we samen met jou. In 150 tot 200 woorden proberen we de boodschap van jouw bedrijf te vangen. Dat is niet altijd gemakkelijk, je wilt zoveel mogelijk vertellen over je bedrijf terwijl weglaten hier de kunst is. Een goede uitleg animatie duurt namelijk gemiddeld één tot twee minuten. Als het script klaar is ontwikkelt onze illustrator een storyboard om het verhaal visueel te maken en gaan we op zoek naar passende achtergrondmuziek.

Goed concept is het halve werk

Met een goed verhaal, mooie beelden en een fijne achtergrondmuziek is een uitleg animatie echter nog niet compleet. Een video verveelt namelijk nogal snel zonder voice-over, een krachtige stem die de kijker vertelt wat hij moet weten, zonder dat hij teksten hoeft te lezen in de video. De voice-over heeft de kracht om de interesse van de kijker te winnen en hem te boeien met zijn of haar verhaal. Wij bieden een ruime keuze aan professionele voice-overs, waarvan er altijd één bij jouw animatie video past. Of het nu een hoge vrouwenstem of een lage mannenstem wordt, het kan bij ons allemaal.

Als je uitleg animatie af is, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hem te zien krijgen. Je gaat je film publiceren op Youtube, Vimeo of Wistia en deelt hem op je website of blog. Natuurlijk zorg je dat hij ook gedeeld wordt via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Linkedin, waar jouw volgers hem weer enthousiast zullen delen met hun netwerk. Nu is het wachten tot jouw uitleg animatie viral gaat.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!