UITLEG ANIMATIE LATEN MAKEN

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk animatie video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Neem contact met ons op

Waarom een uitleg animatie laten maken?

Een goede uitleg animatie zet een complex of technisch verhaal om in een simpele en heldere boodschap. In ongeveer een minuut wordt de klant duidelijk gemaakt wat jouw bedrijf, product of concept inhoud. Hierna weet de klant welke acties er verricht moeten worden om zo tot het juiste resultaat te komen. Het bekijken van een uitleg animatie is zowel duidelijker als leuker dan het lezen van een lap tekst. Daarnaast is een animatie vaak creatiever en goedkoper dan een real life film, waar dure apparatuur, professionele acteurs en cameramensen voor nodig zijn. Een uitleg animatie spreekt iedereen aan. Met simpelweg één druk op de play button voorzie jij jouw doelgroep op een duidelijke manier van een uitleg. Daar wordt toch iedereen vrolijk van.

Als je een uitleg animatie wil laten maken, dan ben je bij Animotus aan het juiste adres. Wij ontwikkelen unieke en betaalbare uitleg animaties voor alle soorten bedrijven over de hele wereld. Een video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Wil jij je bedrijf, product of concept ook toelichten in een uitleg animatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Animotus.

Het proces van een uitleg animatie

Animotus is gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitleg animaties. Originaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen uitleg animaties dan ook geheel op maat en in de stijl van jouw bedrijf. De uitleg animatie moet op een bondige doch duidelijke manier jouw concept uitleggen, waardoor er begrip ontstaat bij de klant. Zo wordt het voor de klant inzichtelijk waarom hiervoor gekozen zou moeten worden. Jij levert simpelweg een idee aan en wij zorgen dat dit idee vertaald wordt naar de werkelijkheid. We hebben al vele projecten succesvol afgerond en zijn dus voorzien van de nodige ervaring.

Laat je bij Animotus een uitleg animatie maken? Dan gaan we rond de tafel zitten en bespreken we de eerste stap van een goede uitleg animatie: het script. Een goed script is origineel, informatief, bevat humor, en brengt de juiste boodschap over. Dat script maken we samen met jou. In 150 tot 200 woorden proberen we de boodschap van jouw bedrijf te vangen. Hierin wil jij zoveel mogelijk vertellen over je concept zonder de aandacht van je doelgroep verliezen. Als het script klaar is, vullen we deze aan met een passend scenario en ontwikkelt onze illustrator een storyboard waaruit jouw unieke uitleg animatie voortvloeit.

Haal alles uit jouw uitleg animatie

Met een goed verhaal en mooie beelden is een uitleg animatie echter nog niet compleet. Een uitleg animatie wordt nog duidelijker door de toevoeging van een voice-over. Een voice-over is een krachtige stem die de kijker vertelt wat hij of zij moet weten, zonder dat hij teksten hoeft te lezen in de video. Wij bieden een ruime keuze aan professionele voice-overs aan, waarvan er altijd wel één bij jouw uitleg animatie past. Of het nu een hoge vrouwenstem of een lage mannenstem wordt, bij Animotus kan het allemaal.

Nadat je een uitleg animatie hebt laten ontwikkelen, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Je kunt in eerste instantie je uitleg animatie gebruiken op jouw website of blog. Velen kiezen er daarnaast ook voor om hun concept te delen via social media kanalen als Facebook, Twitter en Linkedin. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Als de uitleg animatie alle juiste elementen heeft dan zullen de kijkers hem enthousiast delen in hun netwerk en is het een kwestie van tijd voordat de eerste enthousiaste klant aan de telefoon hangt. Wil je ook een uitleg animatie laten maken? Neem dan direct contact met ons op.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!