Explanimation InstantSEPA

Explanimation InstantSEPA

Voor instantSEPA ontwikkelde wij deze bedrijfsanimatie (explanimation). Per 1 februari kan men niet meer met Clieopjes betalen, maar wordt alles via XML bestanden verwerkt. Dit is voor de financiële mensen van verenigingen/bedrijven een groot probleem. Gelukkig hebben de mannen en vrouwen van instantSEPA hier prachtige software voor ontwikkeld. Deze software is zo simpel als in bovenstaande explanimation is uitgelegd. Voor iedereen te gebruiken dus!

Script

Dit is Bart. Bart is verantwoordelijk voor de financiën bij de lokale sportclub.

Bart stuurde altijd zijn ClieOp bestanden zelf naar de bank en hoppa, klaar was Bart.

Maar toen Bart op het internet las dat door SEPA de bank voortaan geen ClieOpjes maar XML bestanden wil hebben, gingen de alarmbellen bij Bart rinkelen! Wat nu? De deadline is al bijna en de contributie moet geïnd worden..

Maar gelukkig….Bart was er op tijd bij en heeft een oplossing gevonden.

Namelijk, de Instant SEPA website! Bart stuurt tegenwoordig zijn ClieOp bestanden eerst naar Instant SEPA, hier worden de ClieOpjes naar XML geconverteerd, en weer terug gestuurd naar Bart. Vervolgens kan Bart toch zelf deze XML bestanden naar de bank sturen, net zoals vroeger.

Wilt u ook zeker zijn dat u na 1 februari 2014 nog betalingsverkeer kan afhandelen op een eenvoudige manier, net zoals Bart? Dan is Instant SEPA zeker wat voor u!

Kijk voor meer informatie op www.instantsepa.nl

Onderstaand vind je het storyboard in schets én illustratie

Eerste schets storyboard instantSEPA
Illustratie storyboard explanimation instantSEPA

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan