Animatievideo CC proof

Schermafbeelding 2018-03-28 om 16.56.32

Een animatievideo op maat gemaakt. Dat wilde CC proof wel. CC proof is een database waar jij als je bijvoorbeeld een boek hebt geschreven of een nieuw deuntje hebt uitgebracht je product kan registreren. Zo is je product veilig en kunnen anderen mensen niet met je idee ervandoor gaan. Voor CC proof hebben wij al wel eens eerder een animatievideo gemaakt. Als tevreden klant zijn ze nu weer terug gekomen voor nog een animatievideo. Voor deze animatievideo hebben we het script al geschreven. Hieronder ziet u het script voor hun tweede animatievideo/ explanimation.

Script

CC Proof is populair bij een groeiende groep gebruikers

en is interessant voor de bezoekers van uw website

Word daarom ook partner van CC Proof door de lakzegel in combinatie met een gecodeerde hyperlink op uw website te plaatsen.

Waarom?

Omdat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam direct terug te vinden is op de website van CC Proof

én op de registraties van alle door gelinkte cliënten.

Bovendien ontvangt u 10% van de door gelinkte omzet.

U draagt als partner ook bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, want het systeem is volledig digitaal.

Heeft u interesse?

Stuur ons een mail met informatie over uw bedrijf en het aantal bezoekers van uw website en maak kans om partner te worden in the creative process.

Deel mee in ons succes

Stuur nu een mail!

Animotus

Wij hopen dat CC proof nog enthousiaster is als we de tweede video laten zien. Laten we eerst maar eens verder werken aan de animatievideo.

Wilt u ook een animatievideo of bedrijfsuitleg in een video. Wij hebben ervaring met het maken van animatievideo’s, neem gerust contact met ons op.

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan