Over onze animatie video voor Hays Response

Beeld uit animatie Hays Response

Voor Hays Response (onderdeel van multinational Hays) hebben wij een animatie video ontwikkeld. Hays Response is een nieuw onderdeel van Hays. Met het Response label gaat Hays zich richt op Young Professionals en net afgestudeerden. Hierdoor past een animatie video natuurlijk perfect. Hip, trendy én betaalbaar.  In de animatie video spreken we zowel de bedrijven als de werkzoekenden aan. Dit hebben we opgelost door twee stemmen te gebruiken in de animatie video.

Script

Zie hier een deel van het script voor de animatie video voor Hays Response:

Flexibiliteit, continuiteit en up-to-date kennis zijn voor iedere organisatie essentieel voor het behalen van concurrentievoordeel.

De snelle invulling van urgente vacatures staan daarbij centraal. Kwaliteit dient gewaarborgd te blijven, het eindresultaat ziet u het liefst nog beter dan verwacht. In de snel veranderende wereld van vandaag is geen plaats voor wachten.

[…]

Blijf met onze recruitment experts in contact en verzeker jezelf van een snelle start van jouw professionele carriere. Bij Hays Response combineren we de kennis en ervaring van onze recruitment consultants met de meest geavanceerde systemen waarmee we klant en kandidaat aan elkaar kunnen koppelen. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons hand in hand. Vandaag moet het gebeuren. Behoefte aan een nieuwe medewerker die per direct beschikbaar is voor een starters functie of operationele rol? Pas afgestudeerd, young professional of op zoek naar een operationele baan? Hays Response, snel resultaat blijvende impact.

 

Bekijk hier het eindresultaat:

Wil jij net zon leuke animatie als de animatie video voor Hays response? Neem vandaag nog contact op met animatiebureau Animotus.

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan