EXPLANIMATION VIDEO LATEN MAKEN

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk explanimation video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Neem contact met ons op

Waarom een explanimation video laten maken?

Een explanimation video is de beste manier om de doelgroep van jouw bedrijf te voorzien van een heldere uitleg. Aan de hand van korte animaties met een verduidelijkende werking informeren wij de doelgroep over jouw bedrijf, product of concept. Geen lange teksten meer maar simpelweg een klik op de play button. Het is effectief, creatief en duidelijk. In ongeveer één minuut wordt de kijker duidelijk gemaakt welke actie(s) er verricht moeten worden om tot een bepaald doel te komen en behaald jouw bedrijf de gewenste resultaten. Daarnaast hoef je bij een explanimation niet te investeren in cameramensen, acteurs en dure apparatuur aangezien alles wordt geïllustreerd. Bovendien zitten er geen grenzen aan de creatieve mogelijkheden van een explanimation video. Bij Animotus is alles mogelijk.

Wil jij een heldere uitleg geven aan de hand van een explanimation video? Dan ben je bij Animotus aan het goede adres. Wij ontwikkelen unieke en betaalbare maatwerk explanimations voor alle soorten bedrijven. Een explanimation is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Wil jij je doelgroep op een unieke manier benaderen door middel van een explanimation? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Het proces van een explanimation video

Om te beginnen moet je je afvragen wat je met je explanimation video wilt gaan vertellen. Welk probleem kun je met jouw product of dienst oplossen? Welk proces wil je ophelderen? Die boodschap moet luid en duidelijk overkomen. Wanneer je dit concept voor je ziet kunnen we beginnen met het ontwikkelingsproces. Een goede explanimation video bevat een logische volgorde, een creatief concept en begrijpbare teksten. Jij levert simpelweg een idee aan en wij zorgen dat dit idee vertaald wordt naar de werkelijkheid. We hebben al vele projecten succesvol afgerond en zijn dus voorzien van de nodige ervaring.

Kies je voor de ontwikkeling van een explanimation video bij Animotus? Dan komen we persoonlijk bij jouw bedrijf op bezoek om te sparren over de inhoud van jouw video. Gezamenlijk schrijven we een script en stellen we een scenario op, geheel aangepast naar jouw wensen. Vervolgens kies je een stijl die bij jouw bedrijf past en gaan wij aan de slag met een storyboard, waarop de eerste beelden geschetst worden. Van de gezamenlijke creatieve input maken wij vervolgens een professionele explanimation video. Naast de uitwerking voorzien wij als ervaren explanation video producent jou ook van nuttige ingevingen en adviezen.

Maak jouw explanimation video uniek

Met een goed verhaal en mooie beelden is een explanimation echter nog niet compleet. De audio is natuurlijk ook belangrijk. Wij hebben een breed assortiment aan professionele voice-overs tot onze beschikking. Deze variëren van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen. In een geluidsdichte studio met high-end audioapparatuur wordt het geluid voor jouw video vervolgens vastgelegd. Ook zorgen we voor een gepaste achtergrondmuziek die professioneel klinkt en de juiste sfeer creëert.

Nadat je een explanimation video hebt laten ontwikkelen, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Je kunt je explanimation video gebruiken voor jouw website of blog. Velen kiezen er daarnaast ook voor om hun concept te delen via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Linkedin. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Als jouw explanimation alle juiste elementen heeft dan zullen de kijkers hem enthousiast delen in hun netwerk en is het een kwestie van tijd voordat de eerste enthousiaste klant aan de telefoon hangt. Wil je ook een explanimation video laten maken? Neem dan direct contact met ons op.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs op!