Explanimation laten maken

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk explanimation video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Holland Craft Beer
Global pets
DAF Trucks
Radio Holland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Bijvoorbeeld aantal video's, deadline etc.

Waarom een explanimation video laten maken?

Je bent bij Animotus aan het goede adres als je een explanimation wil laten maken. Wij ontwikkelen unieke, betaalbare explanimations voor bedrijven. Een explanimation is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Dus wil jij je bedrijf, product of concept uitleggen in een explanimation?

Een explanimation is de beste manier om je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Het is effectief, creatief en duidelijk. In ongeveer een minuut weet de kijker precies wie je bent en wat je te bieden hebt. Geen lange teksten meer. Daarbij hoef je niet te investeren in cameramensen, acteurs en dure apparatuur, want alles wordt geïllustreerd. Bovendien zitten er geen grenzen aan de creatieve mogelijkheden bij een explanimation. Alles is mogelijk.

Het geheim van een explanimation

Het geheim van een succesvolle explanimation zit hem niet alleen in het design en de animatie, maar vooral in het script en het scenario. Een goede explanimation bevat een grappige of spannende introductie, simpele teksten en een heldere voice-over om de aandacht van je doelgroep te winnen.

Om te beginnen moet je je afvragen wat je met je explanimation wilt gaan vertellen. Welk probleem kun je met jouw product of dienst oplossen? Welke oplossing biedt jouw product of dienst? Wat levert het de kijker voor voordeel op als hij jouw product of dienst gebruikt? Die boodschap moet luid en duidelijk overkomen. Als je eenmaal de aandacht van de kijker te pakken hebt, ga je die boodschap verder toelichten.

Zo’n scenario schrijven we samen. Kies je voor een explanimation bij Animotus, dan komen we persoonlijk bij jouw bedrijf op bezoek om te sparren over de inhoud van jouw video. We stellen een script op van 150 tot 200 woorden, je kiest een stijl die bij jouw bedrijf past en we gaan aan de slag met een storyboard, waarop de eerste beelden geschetst worden.

Werkwijze voor een explanimation video

De audio is natuurlijk ook belangrijk. Wij bieden je een uitgebreide selectie van professionele voice-overs, van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen, er is veel mogelijk. In een geluidsdichte studio met high-end audioapparatuur wordt het geluid voor jouw video vastgelegd. Ook zorgen we voor een gepaste achtergrondmuziek die professioneel klinkt en de juiste sfeer creëert.

Animatie makenAls je een succesvolle explanimation in je bezit hebt, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Als de explanimation alle elementen in zich heeft – een goed verhaal, een heldere voice-over, een dosis humor en een duidelijke boodschap – dan zullen de kijkers hem enthousiast delen in hun netwerk en is het een kwestie van tijd voordat de eerste enthousiaste klant aan de telefoon hangt.

Wil je ook een explanimation laten maken over jouw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een explanimation? Vraag vrijblijvend een prijs op!