Een video in 2D animatie laten maken

Jij wilt toch ook een unieke en indrukwekkende video voor jouw bedrijf? Zorg dat je opvalt met een video in 2D van Animotus.

Je hebt een goed idee, een geweldig product of een interessante dienst en je wilt dat de wereld daarvan op de hoogte wordt gesteld. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken voor jou een video in 2D die potentiële klanten in 70 seconden laat zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

De video is enorm in opkomst, steeds meer bedrijven vertellen hun verhaal aan de hand van een video. Een video is een effectief en creatief middel om een boodschap over te brengen. De klant hoeft geen lange tekst door te spitten om te weten te komen wat jouw bedrijf voor hem kan betekenen en je hoeft niet bij iedere klant afzonderlijk op de koffie om jezelf te verkopen. Met een video in 2D weet de klant binnen enkele minuten waar hij aan toe is en waarom hij voor jouw product of dienst moet kiezen.

Een goede video in 2D maken is specialistisch werk. Animotus is een professioneel animatiebureau dat is gespecialiseerd in videoes. Wij ontwikkelen unieke animatievideo’s voor startups, mkb en grote organisaties over de hele wereld en in alle talen. Dat doen we altijd op maat en in de stijl van jouw bedrijf.

Om een video in 2D te maken gaan we als eerst met jou om de tafel zitten voor een goed script. Als dat op tafel ligt, ontwikkelt onze illustrator een storyboard om het verhaal visueel te maken. In een potloodschets wordt duidelijk hoe de scenes er uit komen te zien. Natuurlijk is er ook uitgebreid aandacht voor de audio. We gaan op zoek naar achtergrondmuziek die voor een passende sfeer zorgt en jij mag een keuze maken uit één van onze professionele voice-over. Dat kan een hoge vrouwenstem zijn of een lage mannenstem, alles is mogelijk. Een voice-over geeft de video net dat beetje extra, hij of zij houdt de aandacht van de kijker erbij en overtuigd hem van jouw product of dienst.

Tot slot kies je een stijl voor je video in 2D en gaat onze animator aan de slag met het animeren van de illustraties. Het geheel van geluid, beeld en tekst vormt een video die de kijker informeert, een glimlach op zijn gezicht tovert en verbazing bij hem oproept. Wij streven ernaar dat de kijker aan het eind van een video denkt: wow, dit is gaaf!

Om je video onder de aandacht van die kijker te brengen, is het belangrijk dat je hem op zoveel mogelijk platforms publiceert. Ook daarin kunnen wij je begeleiden. Je gaat je video publiceren op Youtube, Vimeo, Metacafe of Dailymotion en deelt het op je website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Wil jij ook een video in 2D voor jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je meer over onze diensten.

Vraag een vrijblijvende offerte op