Een productvideo laten maken

Of je nu een kleine startup bent of een grote multinational, je hebt een verhaal te vertellen. Dat verhaal vertel je het beste met een productvideo van Animotus.

Met onze productvideo’s laat je op een simpele en speelse manier zien wat jouw bedrijf doet en wat jullie zo uniek maakt. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat video de meeste effectieve manier van communiceren is. Laten we eerlijk zijn, jij kijkt toch ook liever naar een leuk filmpje dan dat je een lap tekst moet doorspitten? Video’s scoren ook hoger in zoekresultaten en worden sneller gedeeld op social media kanalen als Facebook en Twitter.

Met een geanimeerd productvideo van Animotus kom je professioneel over en laat je ook nog eens je creatieve kant zien. Wij zijn een gespecialiseerd animatiebureau dat unieke productvideo’s op maat maakt, geheel in de stijl van jouw bedrijf. Dat doen wij voor startups, MKB en grote organisaties over de hele wereld, in alle talen.

Het belangrijkste onderdeel van een productvideo is het script. Een goed script heeft een sterk verhaal, dat laat zien dat er behoefte is aan jouw product of dienst. Er moet humor in zitten en het moet de kijker verbazen. Die moet aan het einde van jouw productvideo denken: wow, gaaf zeg! Je script moet ook niet te lang zijn, de optimale lengte van een productvideo ligt rond de minuut.

Als het script af is, gaan we met de beelden aan de slag. Jij kiest zelf een stijl uit die past bij jouw bedrijf. Kleurgebruik is hierbij ook een belangrijk onderdeel. Een kleur roept namelijk een bepaalde reactie op. Zo denken we bij rood aan gevaar, actie en heftige emoties, krijgen we bij geel een gevoel van duidelijkheid en warmte en is blauw een kleur die betrouwbaarheid en kracht uitstraalt. Het is dus belangrijk om vast te stellen wat jij voor emotie wil oproepen met je productvideo en welk kleurenschema hierbij past. Wij kunnen je hier uiteraard in begeleiden en adviseren.

Je maakt ook zelf de keuze voor een voice-over. Uit onze uitgebreide selectie van professionele voice-overs kies je een stem die het beste bij jouw bedrijf past. In een geluidsdichte studio met high-end audioapparatuur wordt jouw verhaal krachtig en helder verwoord. Ook zorgen we voor achtergrondmuziek die professioneel klinkt en de juiste stemming creëert. Tot slot wordt alles samengebracht tot een indrukwekkende video.

Als laatste helpen we je bij de verspreiding van je video. Dat begint met publicatie van je bedrijfsfilm, bijvoorbeeld op Youtube. Om je bedrijfsfilm te promoten kun je ook gebruik maken van Google Adwords voor video. Met bijna een miljard bezoekers per maand op Youtube, biedt Google Adwords voor video je de mogelijkheid om een miljoenenpubliek te bereiken met je bedrijfsfilm in animatie. Ook ga je je video delen op je website of blog en via social media, waar je volgers hem als het goed is verder de wereld in zullen helpen.

Heb je interesse in een productvideo van Animotus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte op