Een bedrijfsfilm in animatie laten maken

Dus jij hebt een geweldig product te koop of een fantastische dienst in de aanbieding? Laat het aan de wereld zien in een bedrijfsfilm in animatie.

Een bedrijfsfilm in animatie is aantrekkelijk, creatief en doeltreffend. Stel, jij wilt meer te weten komen over een bedrijf en je hebt de keuze tussen een geanimeerde video van twee minuten waarin alles op een rijtje wordt gezet, of een lap tekst op de website. Dan kies jij toch ook voor de video? In een paar seconden tijd wordt je door de beelden gegrepen en na één of twee minuten weet je precies waarom je dat product of die dienst zou moeten hebben.

Animotus is een professioneel animatiebureau dat zulke bedrijfsfilms in animatie voor jou kan maken. Dat doen we voor startups, MKB en grote organisaties, over de hele wereld en in alle talen. We plukken geen concept van internet maar maken unieke bedrijfsfilms in animatie, op maat en in de stijl van jouw bedrijf. Het maken van bedrijfsfilms in animatie is niet een onderdeel van wat wij doen, het is onze corebusiness.

Als je een bedrijfsfilm in animatie wilt laten maken, komen wij bij je bedrijf langs om samen met jou te sparren over het script. Het script is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsfilm in animatie. Als die basis op poten staat, gaan we voor jou aan de slag met een storyboard, waarop we de eerste beelden schetsen. Die beelden zouden niet compleet zijn onder een krachtige voice-over, die de kijker bij de les houdt. Die voice-over kun je bij ons zelf kiezen. Wij hebben een breed aanbod van professionele voice-overs, van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen. Tot slot kiezen we samen met jou de juiste achtergrondmuziek bij je bedrijfsfilm en komt alles samen tot één indrukwekkend geheel.

Als de perfecte bedrijfsfilm in animatie klaarligt, is het belangrijk dat mensen hem te zien krijgen. Dat begint met publicatie van je bedrijfsfilm, bijvoorbeeld op Youtube. Om je bedrijfsfilm te promoten kun je ook gebruik maken van Google Adwords voor video. Deze advertentiemogelijkheid helpt bedrijven met een wat kleiner budget groots adverteren. Want met bijna een miljard bezoekers per maand op Youtube, biedt Google Adwords voor video je de mogelijkheid om een miljoenenpubliek te bereiken met je bedrijfsfilm in animatie. Het voordeel daarbij is dat je zelf kunt bepalen aan welk publiek de video wordt getoond. Je zorgt dus zelf dat je de juiste doelgroep bereikt. Ook betaal je alleen wanneer je video bekeken wordt.

Naast de publicatie op Youtube en een advertentie via Google Adwords, ga je de video natuurlijk ook zo veel mogelijk verspreiden. Wij kunnen je daarin begeleiden. Deel je video op je website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en voor je het weet gaat je bedrijfsvideo viraal.

Wil je ook zo’n indrukwekkende animatievideo over jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte op