Actief Interim animatie video | Explanimation

Actief interim animatie kasteel

We hebben al een bericht geschreven over Actief interim. Toen hebben we het gehad over de organisatie, wat ze wilt bereiken met de animatie video. Mede hebben we daar het script in staan. Nu is de animatie video inmiddels af.

Voor Actief interim hebben we twee verschillende animatie video’s ontwikkelt. Voor de kandidaten en voor de bedrijven die kandidaten willen. Dan zou je denken, dit kan toch ook samen in één video? Ja, dat kan inderdaad. Maar dan verlies je wel de kracht van je boodschap. Het is altijd goed als je een boodschap wilt overbrengen bij de doelgroep, niet twee doelgroepen tegelijk aan te spreken, maar los.

Actief Interim animatie video’s

 

Wat vond je er van? Actief interim was tevreden. Zoals je al ziet is er voor een strakke stijl gekozen, een stijl die geen echte personages weergeeft. De kleuren blauw en geel, die ook in het logo van Actief interim naar voren komen, zijn ook in deze video de belangrijkste kleuren. De video moet namelijk aansluiten bij de merkwaarden van het bedrijf, anders krijg komt de boodschap minder goed over. Misschien maak je dan wel reclame voor je concurrent.

Gecharmeerd van de Actief Interim animatie video en wil jij ook een animatie video laten maken? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan