Bedrijfsanimatie laten maken

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk animatie video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Holland Craft Beer
Global pets
DAF Trucks
Radio Holland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Bijvoorbeeld aantal video's, deadline etc.

Waarom een bedrijfsanimatie laten maken?

De naam zegt het al, een animatie video waarin je op een hele effectieve manier je bedrijf, product, website, app, etc. uitlegt. Een bedrijfsanimatie is een effectief communicatiemiddel omdat het gebruik maakt van audio componenten zoals een voice-over en achtergrondmuziek of -geluid, maar vooral ook van visuele componenten als een passend karakter, iconen, tekst, etc. Deze combinatie maakt een bedrijfsanimatie zo waardevol.

Als je een bedrijf hebt, heb je een verhaal. Dat verhaal wil je op een simpele en creatieve manier aan de wereld vertellen. Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Je kent ze misschien wel van Silicon Valley, de hippe animatie video’s die op een leuke manier laten zien wat een bedrijf te bieden heeft. Ze spreken iedereen aan, we kijken tegenwoordig namelijk liever naar een leuk filmpje dan dat we een lange tekst moeten doorspitten om er achter te komen wat een bedrijf te bieden heeft. Bovendien heeft animatie een hoog ‘feelgood’ karakter, we worden er blij van. We hebben vroeger immers allemaal aan de buis gekluisterd gezeten bij tekenfilms en – series.

Bedrijfsvideo laten maken

Als je een bedrijfsvideo wilt laten maken, kun je ook voor video met camera kiezen. Dan lopen de kosten wel hoog op. Je betaalt voor dure apparatuur, professionele acteurs en technici voor camerawerk, geluid en montage. Bovendien ben je bij camerawerk begrensd in je mogelijkheden, bij animatie is dat niet zo. Met een bedrijfsanimatie kom je professioneel over en laat je
je klanten zien dat je er graag moeite in steekt om hen te informeren. Een bedrijfsanimatie is helemaal van deze tijd. Waarom heb je er eigenlijk nog geen?

Animotus is een gespecialiseerd animatiebureau dat unieke bedrijfsanimatie’s op maat maakt, geheel in de stijl van jo
uw bedrijf. Dat doen wij voor startups, MKB en grote organisaties over de hele wereld, in alle talen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een unieke bedrijfsanimatie. Wij komen naar jouw bedrijf en maken samen met jou een pakkend verhaal van 150 tot 200 woorden, dat wordt het script van de video. Een goed script is origineel, bevat humor, is informatief en brengt de juiste boodschap over. Als het script klaar is, ontwikkelt onze illustrator een storyboard om het verhaal visueel te maken. In een potloodschets wordt duidelijk hoe de scenes er uit komen te zien.

Grote variatie bedrijfsanimatie's

Vervolgens kies je een voice-over die bij jouw video past. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van professionele voice-overs. Kies je voor een hoge vrouwenstem of een lage mannenstem? Het kan allemaal. Ook zorgen wij voor fijne achtergrondmuziek die de kijker in de juiste stemming brengt. Na deze voorbereidingen kan de animator beginnen met de laatste stap: het animeren van de illustraties.

Als je bedrijfsanimatie af is, gaan we zorgen dat zoveel mogelijk mensen hem te zien krijgen. Je gaat je video publiceren op YouTube, Vimeo, Metacafe of Dailymotion en deelt hem op je website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor je het weet gaat jouw bedrijfsanimatie het hele web over.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!