Twee animatie video’s voor NCOI | 112bhv.nl

Schermafbeelding 2018-03-28 om 14.40.18

De animatie video’s voor 112bhv hebben als doel om bedrijven en managers te informeren over BHV en RI&E plannen. De boetes kunnen namelijk hoog oplopen wanneer dit niet goed is geregeld. Met behulp van 112bhv zorgt u ervoor dat alles goed is geregeld binnen uw bedrijf.

Script 1:


Risico’s liggen overal op de loer. In welke werkomgeving dan ook. Op de werkvloer kan een ongeval plaatsvinden, een brand uitbreken of iemand kan onwel worden. Denk ook aan agressie of hoge werkdruk. Zijn uw bedrijfsrisico’s goed in kaart gebracht?Dit doet u met de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie). Deze geeft u inzicht in de risico’s op de werkplek en beschrijft de benodigde maatregelen. U zorgt er bijvoorbeeld voor dat de nooduitgangen vrij zijn en dat de medewerkers hierover worden geïnformeerd. Helaas zijn er altijd nog de onvoorkombare restrisico’s. Een medewerker valt van de trap of een klant wordt onwel. Beperk de schade! De restrisico’s zijn de basis voor de organisatie van de BHV. Jaarlijks zijn 230.000 mensen slachtoffer van een bedrijfsongeval. Eén derde hiervan meldt zich hierdoor ziek en 80 personen overlijden. Bij een gezond bedrijf hoort een RI&E en BHV. Wanneer dit niet in orde is kunnen de boetes oplopen tot in de duizenden euro’s. Een RI&E, Plan van aanpak en BHV-plan besparen u veel geld én leveren u een gezond bedrijf op. Op de website en in de nieuwsbrieven vindt u handige tips, hulpmiddelen, adviezen en checklists, die u helpen bij het realiseren van een gezonde en veilige werkomgeving. Download nu gratis de Handleiding Bedrijfshulpverlening en u heeft alle regels en verplichtingen op een rij.

 

 

Script 2:

 

Zijn uw bedrijfsrisico’s in kaart gebracht met de RI&E? Dan kunt u nu ook uw BHV organiseren. U heeft gemotiveerde BHV’ers nodig. Die regelmatig bijgeschoold worden en oefeningen doen. Een belangrijke klus die ieder jaar weer terugkomt en u veel tijd kost. En dat is niet het enige. U bent uw BHV’ers 1 of 2 dagen kwijt, u moet zorgen voor vervanging en het kost veel geld. Dit kan anders! 112bhv heeft voor u de oplossing. Online leren is de ideale voorbereiding op de praktijk. De BHV’ers volgen de theorie via onze e-learning. Waar en wanneer ze willen. En in hun eigen tempo. Praktijk is daardoor echt praktijk. Weg saaie theorie! Oefenen in kleine groepen onder begeleiding van deskundige trainers met passie. De cursisten gaan reanimeren en een AED gebruiken, De Heimlich greep, stabiele zijligging, verbanden aanleggen en branden blussen. Dit kost maar een halve dag. Lekker efficiënt dus. U geeft aan wie de BHV cursus moeten volgen. Wij regelen de rest. Kortom geen rompslomp meer en altijd goed opgeleide en gecertificeerde BHV’ers. Vraag nu gratis het BHV proefpakket aan en ervaar de e-learningmodule van 112bhv.nl en bekijk onze opleidingsbrochure.

 

 

 

 

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan