Animatiefilm laten maken

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!

Waarom Animotus? Hierom...

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatiefilms voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatiefilms worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk animatiefilms tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2018

Mogelijkheden voor een animatiefilm bespreken?

Vraag een vrijblijvende offerte op

Waarom een animatiefilm laten maken?

Een animatiefilm is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Met een animatiefilm vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.

Animotus ontwikkelt unieke animatiefilms voor startups, mkb en grote organisaties over de hele wereld en in alle talen. Wij plukken geen ontwerpen van internet, maar maken animatiefilms volledig op maat en in de stijl van je bedrijf. Animatiefilms zijn onze core business. Aangezien we al vele animatieprojecten hebben afgerond weten we precies wat we wel en niet moeten doen, welke problemen we tegen kunnen komen en hoe we die moeten oplossen.

Zeg nou zelf, jij kijkt toch ook liever een video dan dat je een lap tekst moet doorspitten? Bij een animatiefilms is op creatief gebied alles mogelijk. Er zijn geen beperkingen.

Wat is belangrijk bij het maken van een animatiefilm?

Als je voor een animatiefilm gaat, wil je een animatiefilm die opvalt. Wanneer je volgers op Facebook, Twitter en LinkedIn een indrukwekkende video zien zullen ze hem graag in hun netwerk delen en dat is precies wat jij wilt. Wij weten welke elementen nodig zijn om een video op te laten vallen. Een goed verhaal staat voorop. De animatiefilm moet vertellen waarom klanten je bedrijf of product moeten hebben. We stoppen er vaak een gezonde dosis humor in en proberen de kijker te verrassen, zodat die aan het einde van de animatie denkt: wow, gaaf! Tot slot houden we het script kort en bondig omdat we weten dat de optimale lengte van een animatiefilm rond de minuut ligt.

Werkwijze voor de animatiefilm productie

Als alle elementen aanwezig zijn, kunnen we van het script een scenario en een storyboard gaan maken. De audio is natuurlijk ook belangrijk. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van professionele voice-overs, van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen, we hebben het allemaal. We zorgen ook voor professionele achtergrondmuziek wat de animatiefilm een extra dimensie geeft en de kijker in de juiste stemming brengt. Na deze voorbereidingen kan de animator beginnen met de laatste stap: het animeren van de illustraties.

Als je een opvallende animatiefilm in je bezit hebt, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Wij helpen je om je film op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Je kunt je film publiceren op Youtube, waar je ook een eigen kanaal voor je bedrijf kan aanmaken. Andere mogelijke platforms zijn Vimeo, Metacafe of Dailymotion. Vervolgens deel je de animatiefilm op je eigen website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!