Animatie video nodig?

Je bent bij Animotus aan het goede adres als je een animatie video wil laten maken. Wij ontwikkelen unieke, betaalbare animatie video‘s voor bedrijven. Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen.

Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Animotus ontwikkelt unieke animatie video’s voor startups, mkb en grote organisaties over de hele wereld en in alle talen. Wij plukken geen ontwerpen van internet, maar maken animatie video’s volledig op maat en in de stijl van je bedrijf. Animatie video’s zijn onze core business. Aangezien we al vele animatieprojecten hebben afgerond weten we precies wat we wel en niet moeten doen, welke problemen we tegen kunnen komen en hoe we die moeten oplossen.

Video is de meeste effectieve manier van communiceren. Zeg nou zelf, jij kijkt toch ook liever een video dan dat je een lap tekst moet doorspitten? Bij een animatie video is ALLES mogelijk op creatief gebied. Er zijn geen beperkingen!

ZOALS GEZEGD ZIJN WIJ GEEN VOORSTANDER VAN TEKST, MAAR ALS JE TOCH MEER WIL LEZEN HEBBEN WE HIERONDER NOG EEN AANTAL ZAKEN BESCHREVEN…

Als je voor een animatievideo gaat, wil je een video die opvalt. Wanneer jouw volgers op Facebook, Twitter en LinkedIn een indrukwekkende video zien, zullen ze hem graag in hun netwerk delen en dat is precies wat jij wilt. Wij weten heel goed welke elementen nodig zijn om een video op te laten vallen. Een goed verhaal staat voorop, de animatievideo moet vertellen waarom klanten jouw bedrijf of product moeten hebben. We stoppen er altijd een dosis humor in en proberen te zorgen voor verbazing bij de kijker, zodat die aan het einde van de animatie denkt: wow, gaaf zeg! Tot slot houden we het script kort en bondig omdat we weten dat de optimale lengte van een animatievideo rond de minuut ligt.

Als alle elementen aanwezig zijn, kunnen we van het script een scenario en een storyboard gaan maken. De audio is natuurlijk ook belangrijk. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van professionele voice-overs, van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen, we hebben het allemaal. We zorgen ook voor achtergrondmuziek die professioneel klinkt en de kijker in de juiste stemming brengt. Na deze voorbereidingen kan de animator beginnen met de laatste stap: het animeren van de illustraties.

Als je een opvallende animatievideo in je bezit hebt, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Je kunt je video publiceren op Youtube, waar je ook een eigen kanaal voor je bedrijf kan aanmaken. Andere mogelijke platforms zijn Vimeo, Metacafe of Dailymotion. Vervolgens deel je de animatievideo op je eigen website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Vraag een vrijblijvende offerte op