Animatie video laten maken

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend onze prijs op.

Waarom Animotus?

1000+ PROJECTEN

Wij hebben al meer dan 1000+ animatie video's voor start-ups, MKB, corporates en overheidsinstanties gerealiseerd.

VOOR ALLE DOELEINDEN

Onze animatie video's worden al effectief ingezet voor interne communicatie, sales, marketing en educatie.

VASTE PRIJZEN

Wij maken effectieve maatwerk animatie video's tegen een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

SHOWREEL 2019

Mogelijkheden voor een animatie video bespreken?

Maatwerk animatie video's voor een vaste prijs

Neem contact op om je idee te bespreken

Toch liever iets lezen?

Waarom een animatie video laten maken?

Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Animatie bureau Animotus helpt jou verder. Bij animatie hoef je niet te investeren in cameramensen, acteurs en dure apparatuur aangezien alles wordt geïllustreerd. Bovendien zitten er geen grenzen aan de creatieve mogelijkheden van een animatie video. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.  Zeg nou zelf, jij kijkt toch ook liever naar een leuk filmpje dan dat je een lange tekst moet doorspitten?

Als je een animatie video wil laten maken, dan ben je bij Animotus aan het juiste adres. Wij ontwikkelen unieke en betaalbare animatie video's voor alle soorten bedrijven over de hele wereld. Een animatie video is een creatieve en innovatieve manier om informatie over te brengen. De toekomst bestaat uit video, dus wees voorbereid. Wil jij je bedrijf, product of concept ook toelichten in een animatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Animotus.

Het proces van een animatie video

Als je voor de ontwikkeling van een animatie video gaat, wil je een animatie video die opvalt. Wij van animatie bureau Animotus weten welke elementen nodig zijn om een video op te laten vallen. Wij nemen jouw aan de hand mee door het ontwikkelingsproces en zorgen dat de animatie compleet naar wens is. Zo staan originaliteit en creativiteit bij ons hoog in het vaandel en staat een goed verhaal voorop. De animatie video moet bondig vertellen wat jouw bedrijf, product of dienst te bieden heeft en waarom hiervoor gekozen zou moeten worden. Jij levert simpelweg een idee aan en wij zorgen dat dit idee werkelijkheid gaat worden.

Kies je voor de ontwikkeling van een animatie video bij Animotus, dan komen we persoonlijk bij jouw bedrijf op bezoek om te sparren over de inhoud van jouw video. Gezamenlijk schrijven we een script en stellen we stellen een scenario op dat geheel voldoet aan jouw wensen. Vervolgens kies je een stijl die bij jouw bedrijf past en gaan wij aan de slag met een storyboard waarop de eerste beelden geschetst worden. Van deze creatieve input maken wij vervolgens een professionele animatie video.

Een goed concept is het halve werk

Met een goed verhaal aangevuld door mooie beelden is een animatie echter nog niet compleet. De audio is natuurlijk ook belangrijk. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van professionele voice-over stemmen. Een voice-over is een krachtige stem die de kijker vertelt wat hij of zij moet weten, zonder dat hij teksten hoeft te lezen in de video. Van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen, waar je ook naar zoekt, we hebben het allemaal. We zorgen ook voor professionele achtergrondmuziek wat de animatie video een extra dimensie geeft en de kijker in de juiste stemming brengt.

Als je een opvallende animatie video hebt laten maken, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Je kunt in eerste instantie je animatie gebruiken op jouw website of blog. Velen kiezen er daarnaast ook voor om hun concept te delen via social media kanalen als Facebook, Twitter en Linkedin. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Als de uitleg animatie alle juiste elementen heeft dan zullen de kijkers hem enthousiast delen in hun netwerk en is het een kwestie van tijd voordat de eerste enthousiaste reacties binnenstromen. Wil je ook een unieke animatie laten maken? Neem dan direct contact met ons op.

Lees hier meer over onze werkwijze

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!