Animatievideo; wat is het beste video platform? – Deel II

Rode toets Go viral op toetsenbord

Het vorige artikel introduceerde de 4 belangrijkste spelers op de videoplatformen-markt. Hier gaan we verder en bekijken we de mogelijkheden voor delen en verspreiden van de animatievideos. Een animatie video delen is een kritieke factor in het succes. Zonder de animatie video te delen, kunnen mensen hem niet vinden in de jungle van animatie videos en andere videos op het internet. Kies daarom het juiste video platform.

Platformen

Blip staat de kijker en de uploader to de video te delen via social media zoals Facebook en Twitter. Hiervoor zijn share-knoppen aanwezig op de Blip website. Ook is het mogelijk de video te ‘embedden’ (in de website opnemen) in een speler van Blip. Zo blijft het mogelijk advertenties te tonen en daar inkomsten van te ontvangen terwijl de video toch op andere websites wordt getoond. Bij Blip ontvangt de uploader 50% van de advertentie-inkomsten, wat veel meer is dan bij alle andere videowebsites. De andere websites staan het opnieuw uploaden van de video op andere websites toe, maar Blip is hier moeilijk mee. Als dit dus de bedoeling is, is Blip niet de beste keus. Als embedden en delen via de share-knoppen voldoende is, is Blip een bijzonder lucratieve keus vanwege de hoge opbrengsten uit advertenties.

Geen enkel video platform is perfect voor iedereen onder andere omstandigheden. Daarom kan een van deze vier websites, of zelfs een van de vele andere, de beste optie zijn voor een bepaalde video, maar niet voor een andere. Vergelijk dus alle relevante websites en maak de beste keus!

Rate this post

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan