Januari 2016 staat in het teken van de animatie video. Een animatie video is een enorm effectief middel om een commerciële of informatieve boodschap over te brengen. Deze maand willen we je informeren en enthousiasmeren over het gebruik van animatie video’s.

aanbiedingen animatie video

Aanbiedingen

Als je in januari een animatie video laat maken dan krijg je:

Gratis 2D avatars van jou en 4 collega’s.
Deze avatar kunt u bijvoorbeeld gebruiken als profielfoto op sociale media.

Gratis Nederlandse of Engelse ondertiteling.
Handig bij gebruik op sociale media aangezien veel video’s automatisch zonder geluid worden afgespeeld. Ook bij vertoning op evenementen waar veel lawaai is zorgt dit voor een begrijpelijke video.

Gratis Launchvid account t.w.v. €288,-.
Met een Launchvid videoplayer haal je het optimale uit je animatie video. Ontwerp de player in je eigen huisstijl en voeg interactieve elementen als buttons en formulieren toe.

30% korting op een extra taal (van €900,- nu voor slechts €630).
Wil je de animatie video in verschillende talen? Dan vertalen wij het script, huren we een voice-over in en passen we de video aan naar de voice-over timing van de nieuwe taal. Allemaal voor slechts €630,-.

artikelArtikel over het gebruik van animatie video’s

Lees hier het artikel.

Gratis en vrijblijvend scriptVrijblijvend animatie video script

Zou je wel een video willen laten maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij schrijven deze maand gratis en vrijblijvend een video script. Als dat bevalt kunnen we hier vervolg aan geven en een storyboard in schets ontwerpen. Zo niet, dan niet. No hard feelings. Wees er wel snel bij want we schrijven maximaal 10 scripts.

Info ochtend

info-ochtendWe organiseren een info ochtend in IJsselstein om jullie de mogelijkheid te geven vragen te stellen en een begin te maken met een script en een scenario voor een eventuele video. Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Laat het ons weten.

Inspiratie nodig? Bekijk ons portfolio eens.

Wilt u ook een animatie video voor uw bedrijf? Twijfel niet om contact op te nemen via het formulier of bel direct 030 227 03 18.

Deze bedrijven zijn u al voor geweest:

Heineken
NS
Gemeente IJsselstein
Hogeschool Amsterdam
VANAD Group
Hiscox
FNV
Gemeente Helmond
HHB
Antea Group
NCOI
NCOI
Paardekooper
Gemeente Goeree Overflakkee